Kaburga Modelli Yönetici Koltuğu Spring

Özellikleri fazla olan bir üründür. Ergonomik yapısı ve rahatlığı ile uzun süreli kullanımlarda kişilere avantaj sağlayacak olan bir tasarımı vardır. Yoğun tempoda çalışan kişiler için ideal yapıda bir üründür.  Kaburga Modelli Yönetici Koltuğu Spring birinci sınıf malzeme kullanılarak tasarlandığı için malzemelerin içeriğinde kesinlikle kanserojen madde ve türevleri yer almaz.

Stok kodu: SP 13 Kategoriler:
RENK KARTELASI
Açıklama

Açıklama

Özellikleri fazla olan bir üründür. Ergonomik yapısı ve rahatlığı ile uzun süreli kullanımlarda kişilere avantaj sağlayacak olan bir tasarımı vardır. Yoğun tempoda çalışan kişiler için ideal yapıda bir üründür.  Kaburga Modelli Yönetici Koltuğu Spring birinci sınıf malzeme kullanılarak tasarlandığı için malzemelerin içeriğinde kesinlikle kanserojen madde ve türevleri yer almaz. Sandalye deri, suni deri, süet ya da farklı kumaş türlerinde üretilebilir. Yerleşecek olan mekânın dekorasyonuna bağlı olarak sitede yer alan renk kartelasından ton konusunda seçim yapılarak karara bağlanabilir. Yuvarlak oturum yeri çift minder görünümündedir. Sırt bölümü ise kolçaklar ile birleşik şekildedir. Dört adet metal ayakları bulunmaktadır. Tüm malzemeler uzun araştırmalar sonucu belirlendiği için cilt ile temas halinde ten üzerinde kesinlikle kaşınma, tahriş ve kızarıklık gibi alerjik reaksiyonlar görülmez. Kumaşların mevsime uygun olarak seçilmesi terleme ve buna benzer durumların yaşanmasını engellemektedir.

Kaburga Modelli Yönetici Koltuğu Spring 2 yıl garanti kapsamında olup, TSE belgesi bulunan bir üründür. Garanti kapsamında yaşanacak tüm problemlere teknik olarak her türlü destek sağlanmaktadır. Kullanım sonrasında da her konuda teknik ya da bunun dışında her anlamda yardım edilecektir. Ofislerde misafirleri ağırlamak ya da çalışan kişilerin kullanacağı çok amaçlı bir üründür. Farklı işlevlerde kullanılabilir. Farklı ofis mobilyalarına her konuda uyum sağlayacak bir çizgisi bulunmaktadır. Hem modern hem de klasik tarzda kullanılabilecek bir üründür. Hafif olduğu için taşınma ya da yer değişikliklerinde kişilere büyük kolaylık sağlamaktadır. Görselde krem rengi deri kullanılmıştır. Kullanışlı ve az yer kaplaması dar alanlar için büyük avantaj sağlamaktadır. Minder kısmının ortopedik yapıda olması bel ve kalça ağrılarını büyük oranda az hissettirmektedir. Sırt ve oturum yerinin kaliteli poliüretan sünger kullanılarak yapılması çökme olayının yaşanmasını engellemektedir.

Kaburga Modelli Ofis Çalışma Sandalyesi Spring

Sipariş aşamaları çok hızlı ve basit bir şekilde geçilerek EFT, banka havalesi ve nakit seçenekleri kullanılarak ödeme yapıldıktan sonra zaman kaybetmeden üretim aşamasına geçilir. Kaburga Modelli Yönetici Koltuğu Spring, disiplinli ve özverili bir şekilde hazırlanan çalışma programına bağlı kalınarak söz verilen günde sipariş tamamlanmış olur. Müşterilerin özel istekleri de dikkate alınarak tasarıma dâhil edilmektedir. Bazı özel durumlar ve siparişlerin yoğunluğuna bağlı olarak tedarik sürecinde küçük farklılıklar yaşanabilir. Bu durum müşterilere bilgi şeklinde haber verilip onay alındıktan sonra üretime sipariş verilir. Koltuğun sağlam iskeletinin olması vücut sağlığı ve çökme problemlerini de en güzel şekilde ortadan kaldırmaktadır. Ürünlerin zarar görmemesi adına muhafaza sağlayan korunaklı strafor malzemeler ile kırılma, ezilme ve çizilme gibi durumların önüne geçilmektedir. Piyasaya oranla fiyatı oldukça ucuzdur. Her bütçeye uyacak şekilde kişilerin ekonomileri zorlanmadan bu ürüne sahip olabilirler.

Kaburga Modelli Yönetici Koltuğu Spring kuru temizleme ve silim için son derece uygun malzemelerden oluşmaktadır. Leke tutmaz özellikteki kumaşlar ile kirlenme süresi de oldukça uzamaktadır. Temizleme sonrasında kumaşlarda yıpranma, zedelenme, renklerde solma ve değişim kesinlikle olmaz.  Metal olan ayak kısımlar da nemli bir bez ile silindikten sonra asla paslanma ve oksitlenme durumu yaşanmaz. Kafaya takılan herhangi bir soru ya da problemde hemen müşteri hizmetleri numaraları aranarak her konuda detaylı olarak bilgi alınabilir. Whatsapp ve e mail seçenekleri de bu anlamda kişilere yardımcı olacak diğer iletişim alternatifleri arasında yer almaktadır. Yenilikçi bir bakış açısı ile tasarlanan sandalye ile ilgili yaşanacak problemlerde en akıllıca ve kullanıcıları koruyan çözümler bulunmakta ve uygulanmaktadır. İsteğe bağlı olarak sitede yer alan adrese ziyaret gerçekleştirerek ürünleri çıplak göz ile görüp karar verme seçeneğinden de yararlanılabiliniz.

İnceleme (0)

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Kaburga Modelli Yönetici Koltuğu Spring” için yorum yapan ilk kişi siz olun