Ergonomik Deri Döşemeli Yönetici Koltuğu Ares Plus

Ergonomik deri döşemeli yönetici koltuğu Ares Plus, Casella Markası olarak ofis mobilyalarımızda kalite, dayanıklılık, özenli çizgiler ve estetik detayların yer almasına çok itina göstermekteyiz.

Stok kodu: ARS 15 Kategoriler:
RENK KARTELASI
Açıklama

Açıklama

Casella Markası olarak ofis mobilyalarımızda kalite, dayanıklılık, özenli çizgiler ve estetik detayların yer almasına çok itina göstermekteyiz. Firmamız yirmi yıldan bu yana yönetici sandalyeleri, toplantı ve çalışma sandalyeleri, bekleme ve misafir koltukları, konferans koltukları, berjer ve lobi koltukları, ikili ve üçlü kanepe modelleri gibi üretimlerimizle yurt içinde, yurt dışında modellerimizi satmaktayız. Yönetici koltukları noktasında da birbirinden özel modellerimizle sizlerleyiz. Hem çalışanlar için ofis koltukları, hem de yöneticiler için makam koltukları modellerimiz donanımlı şekilde hazırlanmaktadır. Bunlardan biri de, yönetici koltukları sınıfımızda bulunan ergonomik deri döşemeli yönetici koltuğu Ares Plus modelidir. Yönetici yani makam odalarında özel ve karizmatik etki yaratacak bu modeli yakından inceleyebilirsiniz.

Ergonomik deri döşemeli yönetici koltuğu Ares Plus ilk görüşte dikkatinizi çekecek özel bir tasarıma sahip. Model deri kaplama olarak hazırlanmıştır. Deri malzeme, kaliteli, soyulmayan, renk atmayan, kolay temizlenen bir özelliğe sahiptir. Kaldı ki, tasarımlarımızda daima en kaliteli malzeme seçeneklerini kullanmaktayız. Siyah başta olmak üzere, sizden gelen siparişlere göre farklı renklerde koltuklarınız hazırlanabilir. Modelin dikkat çeken detaylarından biri deri kaplamasında baklavalı özel bir desenin kullanılmasıdır. Bu desen işlemesi karizmatik etkiyi artırmaktadır. Deri kaplama dikiş noktalarında aynı malzemeden fakat farklı renkten biye ile canlılık kazanmaktadır. Modelin kaplamasında yüksek kaliteli malzeme kullanılmaktadır ve deri kaplamasında değişiklik yapmadan uzun yıllar kullanabilirsiniz. Renk değişimi isterseniz markamızla iletişime geçebilirsiniz.

Karizmatik Görünümü ile Ares Plus

Ergonomik deri döşemeli yönetici koltuğu Ares Plus Modelinin oturma rahatlığı sunduğundan emin olunuz. Koltuk modellerimizin tümünde omurga dostu bir sistem kullanıyoruz. Sırt kısmı, bel kısmı ve tüm bedeniniz koltuk içinde şekilde alır ve çok rahat olarak saatlerde oturabilirsiniz. Bel ağrıları, sırt ağrıları ve boyun ağrılarınızdan kurtulmak isterseniz kesinlikle Casella Markasını tercih etmelisiniz. Bu modelimiz de beden sağlığınız için idealdir. Modelin kolçak kısımlarında metal ve kaplama kullanılmıştır. Kollarınız saatlerde kolçaklarda rahat edecek. Modelin ayak kısımlarında ise beş ayaktan oluşan döner sistem kullanılmaktadır. Tekerlekli model ile her yöne hareket edebilirsiniz. Koltukların inme ve kalkma ayarlarının olduğunu, koltuğun hemen altında indirme ve kaldırma için bir manivela olduğunu belirtelim. Buna göre oturanların kendilerine göre koltukları ayarlaması mümkündür.

Şık, etkileyici ve özel bel destekli ergonomik koltuğunuzu uygun fiyatlara hem de garantili olarak firmamızdan alabilirsiniz. İnternet sitemizde online alışveriş imkânı sunmaktayız. Aynı zamanda bilgi almak ve sipariş vermek için whatsapp hattımızdan da yararlanmanız mümkündür. Online alışveriş ile beğendiğiniz modeller güvenli şekilde size gönderilecektir. Uygun fiyatlarımızdan memnun kalacaksınız.

İnceleme (0)

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Ergonomik Deri Döşemeli Yönetici Koltuğu Ares Plus” için yorum yapan ilk kişi siz olun