Konferans Pirit 01

Konferans koltukları kategorimizde yer alan konferans Pirit 01 modelimiz farklı alanlarda kullanılabilen çok özel bir tasarıma sahiptir. Hem konferans salonlarında kullanılabilir, hem de sinema, tiyatro ve konser salonları için son derece ideal ölçülere ve dizayna sahiptir. Gri kumaş kaplamalı olan koltuğun kol kısımlarının üstü ahşap kaplamadır.

Kategoriler:
RENK KARTELASI
Açıklama

Açıklama

Konferans koltukları kategorimizde yer alan konferans Pirit 01 modelimiz farklı alanlarda kullanılabilen çok özel bir tasarıma sahiptir. Hem konferans salonlarında kullanılabilir, hem de sinema, tiyatro ve konser salonları için son derece ideal ölçülere ve dizayna sahiptir. Gri kumaş kaplamalı olan koltuğun kol kısımlarının üstü ahşap kaplamadır. Ahşap, kumaş ve aynı zamanda birinci sınıf sert plastiğin en iyi şekilde kullanıldığı bir üründür. Kumaş kaplamalar antialerjik özelliğe sahip olduğu için tenle temas etmesi halinde bir kızarıklık yahut alerjen durum, tahriş söz konusu olmaz. Hem sırt bölgesinde, hem de oturma yerinde kullanılan sert minderlerde çökme yaşanmaz ve uzun süreler oturulduğunda dahi aynı konforu sağlar. Renk kartelamızdan Pirit 01 koltuğumuzu istediğiniz başka renklerde de sipariş verebilirsiniz. İsteğe bağlı şekilde suni deri kaplamaları da mevcuttur. Ortamı güzelleştiren ve bulunduğu yere değişik bir atmosfer kazandıran koltuğun her malzemesi birinci sınıftır. Kumaşlar da koltuğun iskelet yapısı da tamamen sağlık koşullarına uygunluk gösterdiği için özellikle konferans salonları gibi uzun süre oturmayı gerektiren yerler için çok idealdir.

Konferans Pirit 01 koltuk modelimiz tüm ürünlerimiz gibi titizlikle üretilmekte ve TSE standartlarına uygunluğuna dikkat edilmektedir. İş güveliği yasalarına göre tasarlanmış ve üretilmiş olduğu kadar 2 yıllık garanti kapsamı da koltuğumuzun ne denli dayanıklı olduğunun bir kanıtıdır. Özel taleplere göre değişiklikler yapılabilir. Koltuğun kumaşı veya ahşap kullanılan bölümlerinde değişiklik yapabilirsiniz. Standart ölçülere göre üretilebildiği gibi, istenirse daha büyük veya küçük tasarımları da yapılmaktadır.

Konforlu ve Ergonomik Konferans Koltuğu

Ergonomik yapısı ile dikkatleri çeken konferans Pirit 01 modelimiz bel desteği de sağlamaktadır. Bel boşluğunu dolduran yapısı anatomiye uygunluğundan kaynaklanmaktadır. Sırt bölgesi de yüksek olduğu için omurganın rahatsız olmasının önüne geçer. Oturan kişilerin rahat etmesini hedefleyen koltuğumuz geniş salonlar için doğru bir tercih olacaktır. Alt kısmı açıktır ve yerden yüksektir. Bu da alanların temizliğini çok daha kolay hale getiren önemli bir özelliktir. Kişilerde uzun süre hareketsiz oturmaya ve koltuk kalitesinden kaynaklı şekilde oluşabilecek ağrıların önüne geçer. Küçük ve dar salonlar için de tercih edilebilen ürün hem renk, hem de modelinden dolayı geniş alanlarda da daha ferah bir görüntü yakalamanızı sağlar. Estetik kaygılarınıza en doğru cevabı verecek şekilde tasarlanmıştır.

Temizliği kolay olan konferans Pirit 01 koltuk modelimizin kumaş yüzeyleri nemli bir bezle silinebilir. Leke tutmayan, antialerjik özellikteki kumaşlarda yıpranma ve yırtılmalar oluşmaz. İşinde vizyon sahibi olan, tecrübeli kişiler tarafından tasarlanmış olan konferans koltukları çeşitliliğimiz her türlü ihtiyacınızı karşılayabilir. Tamamen firmamıza özgün dizaynları olan koltuklarımızdan çok memnun kalacaksınız. Leke tutmayan kumaşlar kadar ahşap kısımların da çizilmeye dayanıklı olması koltuğun ömrünü uzatmaktadır. İş güveliği yasalarına uygun olarak üretilmiş olan koltuğumuzda birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır.

Dekoratif görünümlü, şık ve estetik olan konferans Pirit 01 modelimizin kumaşında solma veya yıpranma söz konusu olmamaktadır. Metal veya plastik aksamları da en kaliteli malzemelerden yapılmaktadır. Hem iskeleti, hem de koltukta kullanılan malzemeler sağlığı koruyan ürünlerdendir. Koltuğu satın almak için web sitemize girmeniz ve ilgili ürünü online olarak sipariş vermeniz yeterli olacaktır. Satın alma işlemleri çok kısa sürmektedir. Piyasadaki benzerlerinden hem kalite olarak yüksek olan, hem de fiyat avantajı sağlayan ürünümüzü EFT seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Satın alma işleminizin hemen ardından üretim aşamasına geçileceği için istediğiniz sürede koltuklarınızı teslim alabilirsiniz. Değişiklik veya farklı renk tercihlerinizi, taleplerinizi sipariş esnasında bizlere bildirebilirsiniz.

İnceleme (0)

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Konferans Pirit 01” için yorum yapan ilk kişi siz olun