Personel Masası Slide

Personel Masası Slide  ürününün sağlam olması uzun yıllar kullanım için son derece uygundur. Dayanıklı levhalar ile masa üzerinde bulunan tüm aksesuarların masanın formunu bozması gibi durumlar asla yaşanmaz. Yoğun kullanıma bağlı olarak çökme ve şekil bozukluğu kesinlikle ortaya çıkmaz.

Stok kodu: SLD0114 Kategoriler:
RENK KARTELASI
Açıklama

Açıklama

Personel Masası Slide  ürününün sağlam olması uzun yıllar kullanım için son derece uygundur. Dayanıklı levhalar ile masa üzerinde bulunan tüm aksesuarların masanın formunu bozması gibi durumlar asla yaşanmaz. Yoğun kullanıma bağlı olarak çökme ve şekil bozukluğu kesinlikle ortaya çıkmaz. Kurulumu basit bir şekilde zaman kaybı yaşamadan yapılmaktadır. Sorun çıkarmayacak bir masadır. Islanma ve neme maruz kalma durumunda şişme gibi durumlar görülmez. İstenilen renk ve ölçülerde tasarım yapılabilir. Yerleşecek olan mekanın ölçüleri yetkililere bildirilerek bu yönde hareket edilerek dizayn tamamlanır. Renk konusunda da site içinde yer alan renk kartelasından istenilen ton seçilebilir.

Personel Masası Slide 2 yıl garanti kapsamında olup, TSE belgesi bulunan bir üründür. Sipariş aşamalarında karışıklığı fırsat verilecek bir durum yaşanmaz. Tüm basamaklar kolay bir şekilde geçilerek, son olarak banka havalesi ve EFT seçenekleri kullanılarak ücret şirket hesaplarına yatırılarak zaman kaybetmeden üretim aşamasına geçilir. Kişileri mağdur etmemek adına  sistemli ve plana uyarak çalışan deneyimli personel ile söz verilen günde ürün adrese teslim edilir. Müşterilerin özel istekleri de dikkate alınarak üretim aşamasında dizayna dahil edilir. Ofis masaları muhafazalı strafor malzemeler ile köşe kısımlar aparatlar ile sarılarak paketlenerek zarar görmesi engellenir. Yenilikçi çözümler sunularak yaşanacak sorunlarda teknik destek ve yedek parça temini fabrikada yer alan stoklu parçalardan yapılmaktadır. Tedarik süresince özel durumlara bağlı olarak bazen farklılıklar yaşanabilir. Bu müşterilere aranarak bilgi olarak verilir ve teyit alınır. Prensipli ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak ürünlerin tasarımları yapılır. Teknoloji ve yeni trendler yakından takip edilerek modele yansıtılır. Temizliği de nemli bir bez ile çok kolay bir şekilde zahmet çekilmeden yapılır. Masanın her bölümü çizilmez ve ufak temaslar durumunda asla zedelenme yaşanmaz.

Personel Çalışma Masası

Personel Masası Slide konusunda sorulmak istenen ve merak edilen konular olursa müşteri hizmetlerinden detaylı olarak bilgi akışı sağlanabilir. Satış sonrasında garanti kapsamı dışında dahi olsa her konuda yardım imkanı sağlanmaktadır. Yenilikçi bir bakış açısı ile modaya uygun bir şekilde üretim yapılır. Masa her türlü, koltuk ve dolaplara uyum sağlayabilecek çizgide olan bir masadır. Dekoratif ve estetik bir görünüme sahiptir. Büyük parçalar birbirinden bağımsız olduğu için taşınma ya da yer değişikliği söz konusu olduğu zaman asla sorun çıkarmayacak bir üründür. Whatsapp ve e mail seçenekleri de destek almak konusunda sunulan alternatifler arasında yer almaktadır. Her türlü soruna kişileri mağdur etmeyen çözümler sunulmakta ve bu anlamda yardım etmektedir.

İnceleme (0)

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Personel Masası Slide” için yorum yapan ilk kişi siz olun